Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Gabriela Firea, despre o nouă candidatură la Primăria Capitalei: "Dacă cetăţenii mă votează, mă voi întoarce ca primar general"

Gabriela Firea, despre o nouă candidatură la Primăria Capitalei: "Dacă cetăţenii mă votează, mă voi întoarce ca primar general"

Gabriela Firea a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că, dacă cetăţenii o vor vota la viitoarele alegeri, se va întoarce ca primar general al Capitalei. 

de Redacția Antena 3 CNN    |   

"Dacă cetăţenii mă votează, mă vor vota, mă voi întoarce ca primar general. Mi-aş dori să candidez, dacă sunt sănătoasă, dacă sunt bine, dacă lucrurile sunt funcţionale, dacă mai am energie, putere ca acum să spunem", a declarat Gabriela Firea.

Potrivit ei, că sunt discuţii incipiente la nivelul coaliţiei de guvernare.

Gabriela Firea, despre o nouă candidatură la Primăria Capitalei: "Mi-aş dori să candidez"

"Discuţiile în coaliţie aş putea să afirm că sunt incipiente, s-a vorbit la nivel teoretic. Nu aş vrea să angajez acum mai multe aspecte. Din punct de vedere politic se vorbea despre o posibilă alianţă în 2024 la nivel de Bucureşti pentru alegerile locale, dar nu ştiu cât de mult să mă bazez. 

Este decizia domniilor lor, dacă vor veni cu un candidat redutabil pentru Primăria Capitalei sau vor dori să avem o alianţă politică şi să îi reprezint şi pe ei cu cinste, aş spune eu, pentru că am avut foarte multe proiecte social-democrate la Capitală, dar şi foarte multă liberare şi mă refer aici la investiţii”, a mai spus Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse.

Citiţi şi: Gabriela Firea: "Bătaia nu este ruptă din rai" | Soluţii pentru victimele violenței domestice

Subiecte în articol: Gabriela Firea mandat primaria capitalei
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs