Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, la Sinteza zilei: ”Primarul Klaus Iohannis a colaborat foarte bine cu ministrul Sevil Shhaideh. Nu o va refuza!”

Gabriela Firea, la Sinteza zilei: ”Primarul Klaus Iohannis a colaborat foarte bine cu ministrul Sevil Shhaideh. Nu o va refuza!”

Gabriela Firea a afirmat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, că președintele Klaus Iohannis nu are niciun motiv real și legal să refuze propunerea PSD la șefia Guvernului, pe Sevil Shhaideh.

Vicepreședintele PSD a dezvăluit, în calitate de fost ziarist, că primarul Klaus Iohannis a colaborat foarte bine cu ministrul Sevil Shhaideh, în vremea în care aceasta era la Ministerul Dezvoltării.

”Nu veți găsi niciun primar din această țară care să spună că doamna Shhaideh a discriminat primarii pe criterii politice și i-a sprijinit pe unii și pe alții. Când nu a mai ocupat această funcție, ea a fost regretată”, a mai spus Gabriela Firea.

Sevil Shhaideh este propunerea președintelui PSD Liviu Dragnea pentru funcția de premier al României, propunere susținută până acum de grupurile parlamentare PSD și ALDE.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord