Antena 3 CNN Actualitate Marian a murit fulgerător, strivit de un TIR în propria mașină. Ceața densă și o manevră greșită a celuilalt șofer a însemnat sfârșitul pentru tânărul de 27 de ani

Marian a murit fulgerător, strivit de un TIR în propria mașină. Ceața densă și o manevră greșită a celuilalt șofer a însemnat sfârșitul pentru tânărul de 27 de ani

Un accident cumplit a avut loc miercuri seară, în jurul orei 20.00, pe DN31, în localitatea Rasa din Călărași. Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, a murit pe loc, după ce maşina pe care o conducea a intrat sub un camion pe care nu l-a putut observa din cauza ceţii dense.

Impactul a fost atât de violent încât victima nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Poliţiştii călărăşeni au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia, scrie Adevarul.

Din primele informaţii, nenorocirea s-a produs în condiţii meteo nefavorabile, ceaţă densă care a scăzut vizibilitatea, dar şi o manevră greşită a unui şofer de camion. Acesta a efectuat manevra de mers înapoi, fără se asigure corespunzător, având intenţia de a intra în curtea unui imobil.

Tânărul care se afla la volanul unui BMW, circulând regulamentar, nu a mai avut timp să observe că drumul era blocat de camion. Într-o fracţiune de secundă a intrat sub camion. La faţa locului, mai multe echipaje de la descarcere au intervenit pentru a putea extrage masina de sub camion. Şoferul autovehiculului cu remorcă este cercetat acum penal pentru ucidere din culpă.

Se pare că acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Subiecte în articol: ceata camion accident rutier
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște