Antena 3 CNN Actualitate Social Momente de groază pentru zeci de copii la Grădina Zoo din Reşiţa. Au fost prinși de o furtună violentă și nu au avut unde să se adăpostească

Momente de groază pentru zeci de copii la Grădina Zoo din Reşiţa. Au fost prinși de o furtună violentă și nu au avut unde să se adăpostească

Momente de groază pentru zeci de copii, părinţi şi profesori în timpul unei serbări desfăşurate în incinta grădinii Zoologice din Reşiţa.
 
Cu toţii au fost prinşi de o furtună violentă în timpul evenimentului şi nu au avut unde să se adapostească pentru că directorul era plecat cu cheia clădirii. 

Timp de o oră, cât a durat furtuna, copiii aflaţi în vizită la grădina zoologică din Reşiţa au tremurat de frică şi de frig. Uzi până la piele, s-au adăpostit de ploaia cu gheaţă sub copaci, iar părinţii au încercat să-i protejeze cu trupurile lor. 

În tot acest timp niciun angajat al Grădinii Zoologie nu a sărit în ajutorul oamenilor. Acesta susţine, însă, că era plecat într-o altă localitate unde nu avea semnal la telefon. 

După incident, directorul Grădinii Zoologice şi a dat demisia, însă a declarat că nu se simte vinovat de cele întâmplate. 


 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor