Antena 3 CNN Actualitate Nou dosar penal în familia Clejanilor. Un jurnalist a fost amenințat

Nou dosar penal în familia Clejanilor. Un jurnalist a fost amenințat

Ioniță de la Clejani este urmărit penal pentru amenințare, după ce l-ar fi avertizat pe un reporter, aflat în fața secției de poliție, că îl va băga în portbagaj.

de Adelina Miron    |   

Potrivit informațiilor obținute de Carmina Pricopie, senior editor al secției eveniment și jurnalist de investigație, incidentul s-a întâmplat în urmă cu două zile, în contextul în care Ioniță de la Clejani se afla la o secție de poliție, după ce fiul său, Fulgy, a fost reținut și acuzat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

„Un dosar penal pe care polițiștii l-au deschis din oficiu pe numele lui Ioniță de la Clejani. Se întâmpla pe 10 iulie, în jurul orei 17, Ioniță era la secția de poliție, unde fiul său fusese reținut, era foarte supărat. Pe scările secției, spun martorii, în văzul tuturor și de față cu polițiștii, ar fi spus aceluiași reporter că îl va băga în portbagaj. Era foarte supărat că din cauza plângerii depuse fiul său era în acel moment reținut și acuzat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. 

Ioniță de la Clejani este urmărit penal pentru amenințare, probabil că era supărat pentru că în urma incidentului în care acest reporter rămăsese fără telefon mobil după ce Fulgy i-l smulsese din mână, Ioniță de la Clejani fusese cel care îi înapoiase telefonul și încercase cumva să cadă la pace pentru a nu se ajunge la ce se întâmplă astăzi, arest la domiciliu pentru Fulgy.”, a transmis Carmina Pricopie, în cadrul emisiunii Decisiv.

Fulgy, arestat la domiciliu pentru 30 de zile

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3, au hotărât ca Fulgy, fiul Clejanilor, să stea în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile, după ce acesta a lovit cu pumnul un jurnalist şi i-a furat mai apoi telefonul mobil.

Tânărul a ajuns în arestul Poliţiei, după ce, pe tot parcursul zilei de ieri, dar şi vineri seara, a fost implicat în mai multe scandaluri cu familia sa.

Fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani, şi-a acuzat tatăl, vineri seară, că l-a sechestrat în casă, dar şi că îl şantajează.

Mai mult, el a mers şi la sediul Poliţiei, acolo unde a scris o plângere împotriva tatălui său, însă înainte să o semneze a rupt-o şi a anunţat că nu îi poate face rău tatălui său.

Sâmbătă după-amiază, Fulgy a fost implicat într-un nou scandal cu un jurnalist. Potrivit poliţiştilor, Fulgy l-a lovit cu pumnul pe jurnalist şi i-a furat telefonul, iar acesta din urmă a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Subiecte în articol: clejani dosar penal Fulgy
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș