Antena 3 CNN Actualitate Partidul România Unită a început campania de strângere de semnături. Guvernul tehnocrat, tot mai aproape de o moțiune de cenzură

Partidul România Unită a început campania de strângere de semnături. Guvernul tehnocrat, tot mai aproape de o moțiune de cenzură

Partidul România Unită se pregătește să dea o lecție guvernului tehnocrat. Astfel, PRU a făcut un tabel în care adună semnături pentru a iniţia o moţiunea de cenzură împotriva guvernului Dacian Cioloş. Până acum, au fost luate semnături de la parlamentarii PRU și de la ALDE şi neafiliaţi, scrie B1.ro.

Mai mult, Bogdan Diaconu, președinte PRU a făcut mai multe precizări despre acestă inițiativă a partidului pe care îl conduce.

„În primul rând știți foarte bine că săptămâna trecută am anunțat în conferință de presă că vom iniția această moțiune de cenzură împotriva guvernului Cioloș. Diferența între noi și celelalte partide este că noi ce spunem și facem. Am finalizat textul moțiunii și tabelul de susținere. Într-o oră am strâns 30 de semnături, un sfert din cele necesare pentru a fi depusă și dezbătută în plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului” a precizat Bogdan Diaconu.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"