Antena 3 CNN Actualitate Ponturi gratuite: Alin vi le oferă pe 10pariuri.ro (P)

Ponturi gratuite: Alin vi le oferă pe 10pariuri.ro (P)

Deși există pariori care nu urmăresc ponturile la pariuri oferite de diferiți tipsteri, trebuie menționat faptul că acestea sunt esențiale pentru a plasa pariuri de succes.

De ce? Fiindcă ele sunt oferite de persoane cu experiență în domeniul pariurilor sportive. Tipsterii sunt în primul rând pariori cu experiență, oameni care zi de zi studiază tot felul de oferte de pariuri făcute de casele de pariuri, încercând să ajute pariorii să câștige pariurile pe care le plasează.

Tipsterii au acumulat experiență datorită pariurilor diverse pe care le-au făcut, fie la casele de pariuri offline, fie la cele online. Ei sunt cei care știu mai bine ca oricine că fără muncă nu poți avea parte de rezultate pozitive. În plus, aceștia au învățat că, dacă vrei să fii un parior de succes trebuie să fii disciplinat, să ai răbdare, să-ți faci o bună strategie și să nu pariezi niciodată mai mult decât îți poți permite.

Înainte de a paria trebuie să vă stabiliți un buget pe care trebuie să-l respectați cu sfințenie. În momentul în care ați terminat bugetul respectiv, este bine să faceți o pauză.

Așadar, dacă vreți să pariați și să câștigați, urmăriți ponturile gratuite pe care tipsterul Alin vi le oferă pe 10pariuri.ro.

Alin oferă ponturi gratuite pe 10pariuri.ro din 2015

Drumul până aici a fost unul destul de lung. Alin pariază de la 18 ani. O face din plăcere, dar și pentru a câștiga bani. Totul a început datorită pasiunii lui pentru sport. Prima casă la care a pariat a fost casa de pariuri a Loteriei Române, Pariloto.

Odată cu trecerea timpului, Alin a început să descopere din ce în ce mai multe lucruri despre pariuri și să parieze din ce în ce mai mult. Perseverând norocul nu l-a ocolit. A câștigat și a devenit foarte încrezător în propriile forțe.

Încrederea i-a dat speranță, iar speranța l-a făcut să viseze la un viitor frumos în lumea pariurilor. În momentul în care mediul online s-a dezvoltat și au apărut casele de pariuri online, și-a dat seama că visul său este pe cale de a se împlini.

Așa că, nu a stat prea mult pe gânduri. A renunțat la casele de pariuri offline în favoarea celor online, iar decizia sa a fost una de bun augur, căci a avut parte de o mulțime de beneficii.

Bet365.ro este prima casa de pariuri online la care Alin a pariat și a avut succes. Decizia de a deveni tipster a venit în momentul în care și-a dat seama că datorită experienței acumulate îi poate ajuta pe ceilalți pariori să plaseze pariuri câștigătoare.

Ponturile la pariuri oferite gratuit de Alin au reprezentat o soluție ideală pentru toții pariorii care își doreau să câștige un ban în plus, nu doar să se distreze.

Colaborarea cu site-ul 10pariuri.ro a fost, de asemenea, una de bun augur. A creat pe site două proiecte de succes, urmărite de pariori care au înțeles importanța ponturilor la pariuri. Este vorba de Pontul zilei și Drumul spre 600, care cuprind propuneri de ponturi gratuite, menite să ghideze pariorii către succes.

Miza pe care Alin o folosește la pariuri este de 100 lei. În funcție de bugetul pe care l-ați stabilit pentru pariuri, miza voastră poate fi la fel, mai mare sau mai mică. Important este să nu depășiți bugetul de pariuri.

Alin pariază la Betano și Unibet

Două case de pariuri online care oferă cote foarte bune și șansa de a face pariuri live sau pre-meci, pe evenimente din diferite ligi, atât românești, cât și străine. De asemenea, dacă vă faceți cont la Betano primiți la înregistrare 500 lei, iar la Unibet 250 lei.

Așadar, dacă vreți să profitați de aceste beneficii și să plasați astăzi un pariu...

Pontul zilei de 06.12.2017

Vine din Liga Campionilor. Real Madrid va juca pe teren propriu de la ora 21:45 cu Dortmund. În prezent, Real Madrid se află pe locul 2 cu 10 puncte și cu un golaveraj de 14-5, iar Dortmund ocupă locul 3 cu 2 puncte și un golaveraj de 5-10. Meciul tur din Germania a fost câștigat de Real Madrid cu scorul de 3-1. Statistica ultimelor 5 meciuri directe disputate pe acest teren este favorabila echipei gazdă. Real a câștigat 3 meciuri iar 2 s-au terminat la egalitate.

Pronosticul său pentru acest meci este victorie Real Madrid și peste 2.5 goluri, întrucât echipa oaspete are mari probleme de lot. Mizează pe acest pronostic fiindcă Real are un atac bun dar și pentru că fosta campioană a Germaniei are probleme pe faza de apărare. Dortmund a primit în ultimele 5 meciuri din deplasare 9 goluri.

  Drumul spre 600 din 06.12.2016

Vine cu un bilet format din 3 evenimente foarte interesante din Liga Campionilor. NK Maribor -Sevilla (cotă 1.222),  FC Liverpool- Spartak  Moscova (cotă 1.222), RB Leipzig- Beșiktaș (1.181). Alin a mizat pe Sevilla, echipa ce trebuie neaparat să câștige pentru a se califica în faza următoare.

Subiecte în articol: pariuri
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"