Antena 3 CNN Actualitate Locale Un preot din Constanţa a mărturisit spre iertarea păcatelor, după ce poliţiştii l-au prins în timp ce conducea beat

Un preot din Constanţa a mărturisit spre iertarea păcatelor, după ce poliţiştii l-au prins în timp ce conducea beat

Un preot din Constanţa a fost prins de poliţişti, în localitatea 23 August, în timp ce conducea beat, iar potrivit unor surse, nu este pentru prima dată când părintele calcă strâmb.

de Georgiana Adam    |   

Preotul din satul Coroana, comuna Albeşti, judeţul Constanţa a fost tras pe dreapta, seara trecută, de poliţiştii rutieri, în zona localităţii 23 August.

Pentru că emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat pe preot cu aparatul etilotest.

În urma testului, agenţii au descoperit că părintele avea o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit unor surse, preotul Mihai Titianu, originar din Iaşi, a urmat cursurile Facultăţii de Teologie din Constanţa, fără binecuvântarea Mitropolitoului Teofan, fiind hirotonosit de ÎPS Teodosie.

În prezent, preotul slujeşte la biserica din satul Coroana, comuna Albeşti din Constanţa.

Pe numele lui, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Subiecte în articol: 23 August Constanța preot
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"