Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul polițistului-pedofil. Noi teste ADN demonstrează că ar fi agresor și într-un al treilea caz. Incidentul a avut loc în 2009

Răsturnare de situație în cazul polițistului-pedofil. Noi teste ADN demonstrează că ar fi agresor și într-un al treilea caz. Incidentul a avut loc în 2009

Update: Lovitură în dosarul poliţistului suspectat de pedofilie. Testele ADN arată că acesta ar fi agresat sexual o fetiţă şi în anul 2009.

Agresiunea de atunci a avut loc tot într-un lift, într-un imobil din Capitală. Până acum, el a recunoscut două atacuri, probate şi de ADN: un viol din 2012, unde victimă a fost o fetiţă de 7 ani, şi agresiunea de săptămâna trecută.

Bărbatul este şoferul comisarului Rene Emanuel Vornicu, şeful Serviciului Supraveghere Rutieră. În trecut, a fost agent de Poliţie Comunitară, a lucrat la jandarmi, iar din august 2010 ocupa funcţia de agent în cadrul Poliţiei Rutiere Bucureşti, unde câştigă 3.500 de lei pe lună.

Știre inițială: Poliţiştii au confirmat în urma testelor ADN că suspectul de pedofilie este acelaşi agresor din 2012. De la o ora la alta, apar tot mai multe informatii despre barbat.

Aseară procurorii l-au pus pe acesta să vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere din 2012, iar principalul suspect a spus: „Da, eu sunt pe respectivele imagini și da, recunosc, că în 2012, am agresat sexual pe acea fetiță de șapte ani care se întorcea de la școlă”.

 

În 2015, şeful poliţistului l-a propus pe acesta pentru salariul de merit, cerere care a fost acceptată o lună mai târziu. A fost sau nu protejat Eugen Stan în tot acest timp?

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare. Suspectul sufertă de diabet și spune că nu știe să aibă probleme psihice.

 

Subiecte în articol: test ADN eugen stan
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Programul magazinelor mari din România, de Paște