Antena 3 CNN Actualitate Locale Șicanare periculoasă pe Valea Oltului, între două TIR-uri, surprinsă pe o cameră de bord. Val de reacții pe internet: "Amândoi în puşcărie, carnetul pe viaţă, amenzi să nu le mai poată plăti"

Șicanare periculoasă pe Valea Oltului, între două TIR-uri, surprinsă pe o cameră de bord. Val de reacții pe internet: "Amândoi în puşcărie, carnetul pe viaţă, amenzi să nu le mai poată plăti"

Imagini de coşmar au fost surprinse pe o cameră de bord a unei maşini de pe Valea Oltului. Acestea au fost publicate, ulterior, pe internet, unde au stârnit un val de reacții din partea altor șoferi.

de Mia Lungu    |   

Un cap tractor a fost la un pas să ajungă în Olt după ce a intrat în depăşirea maşinii care a surprins momentul. TIR-ul din faţă nu l-a lăsat să încheie depăşirea, motiv pentru care şoferul capului tractor a fost nevoit să tragă stânga de volan şi a ajuns pe malul râului.

Cei care au văzut imaginile îl condamnă atât pe şoferul intrat în depăşirea periculoasă, cât şi pe cel care i-a tăiat calea. Ar trebui să rămână amândoi fără carnet, spun internauţii.

Aceştia au mai comentat: "Cel fără remorcă a făcut o manevră excepţională, evitând un accident foarte grav, dar şoferul din faţă nu s-a asigurat deloc... Nu înţeleg de ce cu filmarea asta nu e suficient să îi bagi pe amândoi în puşcărie, carnetul pe viaţă, amenzi să nu le mai poată plăti".

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american