Antena 3 CNN Actualitate Locale Sucevean abia întors de la muncă din străinătate, jefuit de un consătean. Hoțul credea că omul e plin de bani

Sucevean abia întors de la muncă din străinătate, jefuit de un consătean. Hoțul credea că omul e plin de bani

Un bărbat de 30 de ani, recent întors de la muncă din străinătate a fost jefuit de un consătean după suceveanul s-ar fi lăudat că a făcut bani mulți în străinătate. Proaspăt întors în localitate, omul a făcut cinste prietenilor și vecinilor săi.

Înainte de închiderea barului, cu aproximativ 20 minute, în incintă au mai rămas gestionarul, bărbatul de 30 de ani, tânărul și fratele lui. Ulterior, bărbatul a plecat spre casă, mergând pe DN 29A, apoipe o alee întunecată, aflată într-o zonă unde nu sunt locuințe și nu este supravegheată video.

În moment acela, bărbatul a fost ajuns din spate de tânărul de 19 ani, care l-a împins în șanțul situat pe marginea aleii. Bărbatul a căzut la pământ, moment în care tânărul i-a scos portofelul și a luat toți banii, 600 de lei, după care a fugit.

Astfel, tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”, acesta recunoscând comiterea faptei. Totodată, banii sustrași au fost întorși proprietarului.

Sursa: newsbucovina.ro/

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator