Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără din Slobozia, moartă într-un cumplit accident în satul Lilieci din Ialomiţa (Video)

Tânără din Slobozia, moartă într-un cumplit accident în satul Lilieci din Ialomiţa (Video)

O tânără în vârstă de 27 de ani, din Slobozia, a murit într-un cumplit accident în satul Lilieci din Ialomiţa, după ce maşina în care se afla, respectiv un BMW, condus de un tânăr beat, a fost spulberată de un microbuz.

Accidentul s-a produs, ieri, pe DN 2, în zona satului Lilieci din comuna Sineşti, Ialomiţa.

Tânăra în vârstă de 27 de ani se afla pe scaunul din dreapta-faţă într-un autoturism marca BMW, condus de un tânăr de 30 de ani.

La un moment dat, şoferul BMW-ului a pierdut controlul volanului, iar maşina a pătruns pe contrasens şi a fost spulberată de un microbuz care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului devastator, tânăra din dreapta şoferului din BMW a murit pe loc.

De asemenea, o altă tânără, tot de 27 de ani, pasageră în BMW, a fost grav rănită, precum şi şoferul. Acesta din urmă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul alcoolemiei fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele tânărului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală gravă din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite