Zeci de roboți cu AI au fost prezentați în Parlamentul European și ar putea ajunge în casele oamenilor
Publicat acum 1 ora si 33 minute
Aplicația „Who deleted me”(Cine m-a şters) ţine o evidenţă a prietenilor de pe contul tău de Facebook şi te anunţă de fiecare dată când cineva te şterge din listă, informează The Sun.
La prima logare, aplicaţia îţi salvează lista de prieteni de pe reţeaua de socializare şi de fiecare dată când o foloseşti, compară ultima versiune, cu cea salvată anterior.
Aplicaţia este valabilă ca plug-in pe Chrome şi Firefox, dar poate fi descărcată şi în telefon, informează The Sun.