Antena 3 CNN Actualitate Locale Ultimele cuvinte ale lui Marius Bărăscu, preotul mort în accident chiar în ziua în care împlinea 35 de ani

Ultimele cuvinte ale lui Marius Bărăscu, preotul mort în accident chiar în ziua în care împlinea 35 de ani

Preotul Marius Bărăscu de la Parohia Parava, din județul Bacău, a decedat în noapte de miercuri spre joi, în urma rănilor suferite într-un accident cumplit ce a avut loc miercuri pe E85, numită și ”șoseaua morții”.

„Multe lacrimi.Ultimele cuvinte ale dragului parinte cand i se oferea primul ajutor au fost ca el este preot si are 4 copii. 
Eu cred ca asta a fost mai mult raspunsul lui cand a facut Dumnezeu prezenta ingerilor. "Doamne, eu sunt preot si am 4 copii. Primeste-ma, sa avem grija de ei impreuna. Prezent. ”Anastasia, cea mare, mi-a spus dimineata "tusica, eu cand ma gandesc la tata ca e împreună cu Sfintii in cer, nu mai sunt asa de trista."
Iar copiii au sufletul atat de neintinat, incat ei chiar spun adevarul dincolo de capacitatea noastra de a intelege, fiind plini de noi si ale noastre griji lumesti”, a scris o apropiată a familiei pe Facebook.

Citește Și Un preot a decedat, de ziua lui, într-un accident pe șoseaua numită ”drumul morții” din Moldova

Subiecte în articol: Bacău accident preot
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei