Antena 3 Campanii Romania la vot Paleologu: Am fost mai întâi la biserică şi apoi am votat în deplină cunoştinţă de cauză

Paleologu: Am fost mai întâi la biserică şi apoi am votat în deplină cunoştinţă de cauză

de M.Z.    |    09 Dec 2012   •   14:21
Paleologu: Am fost mai întâi la biserică şi apoi am votat în deplină cunoştinţă de cauză
Sursa foto: Foto: Agerpres

Secretarul executiv al PDL Theodor Paleologu a votat, duminică, la Liceul Spiru Haret, unde a studiat tatăl său în anii '30, declarând că a fost întâi la biserică şi că a votat în deplină cunoştinţă de cauză şi că a ales bine.

"În ceea ce mă priveşte pe mine, am fost mai devreme la biserică, contrar obiceiului de a veni întâi la vot şi apoi la biserică. Doamna Boagiu a votat şi dânsa la liceul Spiru Haret, unde tatăl meu a studiat în anii '30. În privinţa votului, nu pot să vă spun cu cine am votat, însă am cumpănit foarte bine, am studiat biografiile, le-am coroborat cu criteriile tuturor comisiilor de etică posibile şi imaginabile, m-am gândit şi la interesul european al României, aşa că am votat în deplină cunoştinţă de cauză", a spus Paleologu, potrivit Mediafax.

Fostul ministru al Culturii a adăugat că speră ca cetăţenii să nu se lase descurajaţi de vremea proastă şi să vină la vot.

Theodor Paleologu candidează pentru Camera Deputaţilor într-un colegiu din Sectorul 2.

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3

Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro. În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012

La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close