Antena 3 Coronavirus Banalul spirt dispare din magazine. Pe site-uri, prețul alcoolului sanitar a explodat

Banalul spirt dispare din magazine. Pe site-uri, prețul alcoolului sanitar a explodat

10 Mar 2020   •   21:07
Banalul spirt dispare din magazine. Pe site-uri, prețul alcoolului sanitar a explodat

De teama coronavirusului, oamenii au dat buluc în magazine și și-au făcut aprovizinarea cu alcool sanitar. După ce măștile de protecție pur și simplu au dispărut din farmacii, alcoolul sanitar devine și el scump la vedere în magazine.

Site-urile on line sunt cele care profită de panica creata de răspândirea coronavirusului și profită. Banalul alcool sanitar este vândut la preț dublu sau chiar triplu.

 Astfel, de la prețul de 3 lei, spirtul este vândut on line și la prețul de  aproape 20 de lei penru o cantitate de 500 de ml.

Pe rafturile goale, din marile magazine, în locul alcoolului santiar exista acum mesajul: "Stimaţi clienţi, ne cerem scuze pentru indisponibilitatea acestui produs. Depunem toate eforturile pentru a remedia cât mai curând situaţia".

Gelul dezinfectant este un alt produs la mare căutare în aceste zile.Prețul acestuia a sărit de la 7,5 lei la aproape 40 de lei, online.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close