Antena 3 CNN Coronavirus Alexandru Rafila, informații oficiale despre vârful infecțiilor. „Această pandemie nu va dispărea”

Alexandru Rafila, informații oficiale despre vârful infecțiilor. „Această pandemie nu va dispărea”

Reprezentantul OMS în România, Alexandru Rafila, a vorbit, duminică, la Antena 3, despre creșterea numărului de cazuri noi de COVID-19.

Alexandru Rafila, informații oficiale despre vârful infecțiilor. „Această pandemie nu va dispărea”
Sursa foto: Hepta
de S.T.    |    14 Iun 2020   •   20:31

Este o situație îngrijorătoare, a punctat Rafila.

„Am început o serie de activități, nu este total surprinzător. În spațiul public au apărut tot felul de informații. Că de fapt epidemia nu există, virusul nu există și foarte mulți oameni au fost încurajați să nu respecte măsurile acestea de protecție individuală care până la urmă au rezultat în protecția comunității în care ei trăiesc”, a declarat Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila: Dacă ne revenim, probabil că vom ajunge la cifre mai bune

„Cred însă un lucru și aici trebuie să fim toți de acord. Acest comportament precaut trebuie să ne caracterizeze viața în următoarele luni, poate în următorul an, pentru că această pandemie nu va dispărea însă noi o să trebuiască să continuăm activitățile economice, sociale cele de învățământ.

Mi se par extrem de importante și atunci trebuie să ajungem la obișnuința unor măsuri pe care le luăm de comportament preventiv și asta e situația.

Trebuie să ne asumăm lucrul ăsta și să mergem înainte.

Am spus de la început că trebuie să găsim un echilibru între măsurile luate pentru protejarea sănătății publice și măsurile care să facă posibilă funcționarea societății și funcționarea economiei”, a mai spus Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila, informații oficiale despre vârful infecțiilor

×
Subiecte în articol: coronavirus

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close