Antena 3 CNN Coronavirus Arafat, despre Pacientul 7 care a aflat din presă că are coronavirus: Nu e lipsă de eficienţă. Bolnavii să rămână acasă, să aştepte izoleta, să nu plece

Arafat, despre Pacientul 7 care a aflat din presă că are coronavirus: Nu e lipsă de eficienţă. Bolnavii să rămână acasă, să aştepte izoleta, să nu plece

Şeful DSU, Raed Arafat, a spus miercuri, despre cazul bărbatului care a aflat din presă că este infectat cu coronavirus, că întârzierea nu înseamnă lipsă de eficienţă şi a cerut ca toţi cei care sunt în această situaţie să rămână acasă şi să aştepte echipajul medical cu izoleta să-i transporte la spital, nu să plece de acasă.

Arafat, despre Pacientul 7 care a aflat din presă că are coronavirus: Nu e lipsă de eficienţă. Bolnavii să rămână acasă, să aştepte izoleta, să nu plece
de M.Z.    |    11 Mar 2020   •   12:32

"Nu înseamnă lipsă de eficienţă, ci că mai sunt şi alte cazuri. În plus, acum suntem foarte precauţi la mijloacele de transport.

Va veni o echipă să ia bolnavii să-i transporte, dar ei trebuie să rămână la domiciliu, că vine Ambulanţa să-i ia cu izoleta", a asigurat dr. Raed Arafat, şeful DSU, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Pacientul 7 cu coronavirus spune că a aflat din presă că este infectat. "Am ajuns la spital, după ce am aşteptat ambulanţa 12 ore"

Pacientul român cu nr. 7 confirmat cu coronavirus spune că a aflat din presă că rezultatul analizelor sale este pozitiv în cazul acestui virus gripal, deşi a dat multe telefoane la numerele oficiale.

Bărbatul este în acest moment internat la Spitalul Victor Babeş, unde a ajuns în această dimineaţă, după ce a aşteptat Ambulanţa timp de 12 ore, susţine el într-un mesaj postat pe o pagină de socializare.

Cât timp a aşteptat Salvarea, bărbatul a luat legătura cu toţi cei cu care a intrat în contact în ultimele două săptămâni, având în vedere că în perioada 25-27 februarie, a fost la Londra.

Soţia pacientului 7 cu coronavirus, îngrijorată să nu fi îmbolnăvit bebeluşul pe care îl alăptează

Până în momentul de față au fost confirmate 31 de cazuri de coronavirus în România. Ultimul caz este cel al unui bărbat de 42 de ani, din Iași, care s-a întors din Veneția pe data de 2 martie. În prezent, bărbatul este internat la Spitalul de Boli Infecțioase.

Din numărul total al celor confirmați, şase persoane s-au vindecat, 487 de pacienți sunt în carantină, iar 11.684 sunt monitorizați la domiciliu.

×
Subiecte în articol: coronavirus Raed Arafat
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close