Antena 3 Coronavirus Patriarhia anunță cum se simte Arhiepiscopul Pimen, infectat la 90 de ani cu COVID-19

Patriarhia anunță cum se simte Arhiepiscopul Pimen, infectat la 90 de ani cu COVID-19

de S.T.    |    28 Apr 2020   •   16:53
Patriarhia anunță cum se simte Arhiepiscopul Pimen, infectat la 90 de ani cu COVID-19
Sursa foto: basilica.ro

Starea generală de sănătate a IPS Pimen s-a ameliorat simțitor.

Deşi evoluţia stării de sănătate este una favorabilă, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române a explicat că Arhiepiscopul Pimen rămâne în continuare internat.

„Spitalizarea și tratamentul adecvat se impun în continuare pentru o perioadă care depinde de ritmul și evoluția vindecării”.

Urmare a eforturilor depuse cu dedicaţie şi profesionalism de medici, Vasile Bănescu transmite apreciere şi recunoştinţă, în numele Patriarhiei Române, pentru personalul medical şi conducerea Spitalului Matei Balş din Capitală.

„Patriarhia Română mulțumește medicilor și conducerii Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș pentru eforturile și implicarea manifestate în tratarea tuturor pacienților aflați acolo sub o atentă, profesionistă îngrijire”, a afirmat Vasile Bănescu, potrivit basilica.ro.

Arhiepiscopul Pimen al Sucevei şi Rădăuţilor se află internat de luni, 20 aprilie, la Spitalul Matei Balş din Bucureşti, din cauza infectării cu noul coronavirus.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close