Antena 3 CNN Coronavirus Atenție! Cea mai periculoasă dezinformare legată de coronavirus. Remediul care poate duce la insuficiență renală!

Atenție! Cea mai periculoasă dezinformare legată de coronavirus. Remediul care poate duce la insuficiență renală!

Coronavirusul a făcut până acum 3.100 de victime și a infectat peste 90.000 de oameni în toată lumea.

Atenție! Cea mai periculoasă dezinformare legată de coronavirus. Remediul care poate duce la insuficiență renală!
Sursa foto: Pexels.com
03 Mar 2020   •   16:33

Specialiștii în homeopatie din Marea Britanie susțin că știu și cum se poate preveni infectarea cu coronavirus, și cum poate fi tratată boala.

Până acum, mai apăruseră postări – desființate chiar de Organizația Mondială a Sănătății -, conform cărora usturoiul, uleiul de susan sau vitamina C ar omorî virusul.

Însă aceste false remedii pentru coronavirus – deși ineficiente atât în prevenție, cât și în tratament – sunt inofensive. Noul “remediu” promovat de homeopați în Regatul Unit este unul cu efecte secundare periculoase: argintul coloidal, potrivit The Telegraph, citat de Libertatea.

Recomandat pentru creșterea imunității, argintul coloidal (nanoparticule de argint în apă distilată), dacă nu e administrat cum trebuie – și mai ales dacă e luat pe termen lung -, duce la albăstrirea pielii (efect permanent!), la indigestie, dureri de cap, stare inexplicabilă de oboseală, ba chiar și la insuficiență renală, la probleme hepatice și la disfuncții neurologice.

Între timp, specialiștii încearcă să dezvolte un vaccin care să ajute în lupta cu coronavirusul.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close