Antena 3 CNN Coronavirus Bărbatul din Galați infectat cu coronavirus ar fi putut infecta și alte persoane. Apelul autorităților

Bărbatul din Galați infectat cu coronavirus ar fi putut infecta și alte persoane. Apelul autorităților

Autoritățile au lansat un apel pentru identificarea tuturor celor care au intrat în contact cu bărbatul de 72 de ani, din Galați, infectat cu coronavirus.

Bărbatul din Galați infectat cu coronavirus ar fi putut infecta și alte persoane. Apelul autorităților
Sursa foto: Antena 3
08 Mar 2020   •   08:46

Bărbatul din Galați este al 13-lea caz de infectare cu coronavirus dn România și ar fi putut infecta și alte persoane, după ce s-a întors din Italia.

Pe 29 februarie, bărbatul a aterizat pe Aeroportul Otopeni, a plecat spre Gara de Nord, iar apoi a luat un microbuz până acasă, la Galați.

În aceste condiții, există riscul ca pe traseul său, bărbatul să fi infectat și alte persoane, în special pe cele cu care a călătorit în microbuz.

Drept urmare, autoritățile au lansat un apel pentru identificarea celor care ar fi putut călători cu bărbatul din Galați:

"Sunt rugate să se izoleze la domiciliu și să contacteze în cel mai scurt timp autoritățile, la numărul 0744.630.508 (DSP Galați), persoanele care în data de 29 februarie au circulat spre Galați, folosind microbuzul, cu plecare din București (Gara de Nord). 

Sunt vizate persoanele care au folosit cursa cu plecare de la ora 12.15, cu puncte de îmbarcare pe str. Baldovin Pârcălabul și IDM Basarab. 

Microbuzul folosit este marca IVECO, de culoare albă, are numărul de înmatriculare B 83 ZAD, și a circulat pe ruta București – Urziceni – Buzău – Brăila – Galați

Precizăm că această cursă a fost folosită de aproximativ 17 pasageri", se arată într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică al Guvernului.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close