Antena 3 CNN Coronavirus Primul centru de vaccinare direct în mașină va fi deschis în Hunedoara

Primul centru de vaccinare direct în mașină va fi deschis în Hunedoara

Autoritățile din județul Hunedoara au primit, în premieră, acceptul pentru organizarea în municipiul Deva a unui centru de vaccinare în care persoanele se pot vaccina direct din mașină.

Primul centru de vaccinare direct în mașină va fi deschis în Hunedoara
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    14 Apr 2021   •   20:22

Centrul de vaccinare va funcționa în parcarea mall-ului Shopping City Deva şi va permite imunizarea persoanelor în mașină. Potrivit autorităţilor, cel mai probabil acest centru se va deschide pe 24 aprilie, iar acest demers ar putea creşte numărul persoanelor care vor să se vaccineze.  În acest caz, s-au luat în vedere crearea a patru fluxuri de vaccinare, detaliile urmând a fi prezentate în următoarea perioadă.

„Este o idee la care lucrăm de mai multe săptămâni. Am primit acceptul pentru organizarea unui asemenea centru de vaccinare în parcarea Shopping City Deva. Acolo vom putea merge cu patru fluxuri de vaccinare”, a declarat, miercuri, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, Sebastian Mezei, potrivit G4media.ro

Potrivit autorităţilor, persoanele care doresc să se vaccineze în centrul de vaccinare de la Deva nu vor avea nevoie de programare. Mai mult, ar putea fi folosit vaccinul Johnson&Johnson, deoarece se utilizează într-o singură doză şi nu necesită condiții speciale de stocare.

Grupul de Comunicare Strategică a publicat ultimele date înregistrate în ultimele 24 de ore, în România: aproape 4.076 de noi cazuri de infectare, 1.521 persoane internate la ATI şi 164 de decese.

Până astăzi, 14 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.016.449 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 920.653 de pacienți au fost declarați vindecați.

Citiţi şi: Nou record al românilor vaccinați în 24 de ore: peste 80.000 de persoane imunizate

×
Subiecte în articol: centru de vaccinare deva Hunedoara masina
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close