Antena 3 CNN Coronavirus Mărturia emoționantă a unui medic român din Anglia: Mai devreme sau mai târziu vom muri cu toţii. Ori de virus, ori de altă boală

Mărturia emoționantă a unui medic român din Anglia: Mai devreme sau mai târziu vom muri cu toţii. Ori de virus, ori de altă boală

Ciprian Cociuba, un medic român care lucrează într-o secţie ATI dintr-un spital din Anglia, a povestit cum s-a pregătit unitatea medicală în care lucrează pentru criza COVID-19.

Mărturia emoționantă a unui medic român din Anglia: Mai devreme sau mai târziu vom muri cu toţii. Ori de virus, ori de altă boală
Sursa foto: Vertical Church Yeovil/YouTube
de S.T.    |    22 Apr 2020   •   20:09

Născut şi crescut în Pâncota, judeţul Arad, Ciprian Cociuba a urmat cursurile Facultăţii de Medicină din Timişoara, iar de 12 ani trăiește împreună cu familia în Marea Britanie.

Ciprian lucrează ca medic ATI într-un spital din sudul Angliei.

Ciprian Cociuba a declarat că în spitalul în care lucrează nu s-a pus niciun moment problema lipsei echipamentului de protecţie.

„Se vorbeşte foarte mult despre tot felul de conspiraţii. Despre faptul că virusul ar fi creat în laborator. Unii spun că vine de la chinezi, unii spun că vine de la ruşi, alţii de la americani.

Alţii spun că e controlat chiar de Antihrist şi că vaccinul nu e altceva decât semnul fiarei (666) şi tot felul de enormităţi de îţi stă în mintea în loc. Cred că e important să fim bine informaţi”, a declarat medicul, care şi-a încheiat mesajul avertizând că la un moment dat toţi vom muri.

Mărturia emoționantă a unui medic român din Anglia

×
Subiecte în articol: Ciprian Cociuba coronavirus
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close