Antena 3 CNN Coronavirus Cristian Tudor Popescu, despre autoizolarea lui Orban: Un coronavirus pentru el, mană cerească!

Cristian Tudor Popescu, despre autoizolarea lui Orban: Un coronavirus pentru el, mană cerească!

Cristian Tudor Popescu crede că Ludovic Orban s-a rugat să aibă coronavirus, după ce premierul a intrat în izolare la Vila Lac. Gazetarul susține că acest lucru „ar mai fi șters din ridicolul persoanei domnului Orban”. 

Cristian Tudor Popescu, despre autoizolarea lui Orban: Un coronavirus pentru el, mană cerească!
Sursa foto: foto- Facebook/ Cristian Tudor Popescu
13 Mar 2020   •   22:34

„Intră în izolare la vilă! Cum o fi sunat asta: «Mă duc la vilă să mă izolez...», la Vila Lac, aia a lui Ceaușescu. În vreme ce zac niște oameni prin așa-numita carantină, unde din câte am văzut și am auzit sunt niște condiții subumane pentru mulți dintre ei să stea în așa-zisele locuri de carantină. Iar domnul premier fost și viitor se izolează la Vila Lac. 

Cred că se roagă să aibă coronavirus. Pentru că asta, coronavirusul, ar mai șterge din ridicol, din ridicolul persoanei domnului Orban. Ați văzut că dânsul, sesizând că în zilele acestea, cu premier desemnat Cîțu și cu el interimar, în săptămâna aceasta, cel care a fost premier de facto în fața televizoarelor, cel care a luat prim planul mediatic a fost Raed Arafat.”, a zis CTP, la Digi 24.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban coronavirus
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close