Antena 3 CNN Coronavirus Cum a reacționat Ion Ţiriac când a aflat cât costă testele COVID-19 la noi

Cum a reacționat Ion Ţiriac când a aflat cât costă testele COVID-19 la noi

Ion Ţiriac s-a arătat încrezător în vaccinul prezentat de Rusia şi a acuzat că, în România, testele COVID-19 costă de trei ori mai mult comparativ cu Germania.   

Cum a reacționat Ion Ţiriac când a aflat cât costă testele COVID-19 la noi
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    24 Aug 2020   •   16:55

”Testul la noi în ţară costă 90 de euro, iar în Germania costă 27 de euro. (...) Treaba cu ruşii va accelera şi treaba cu China şi Statele Unite. E o treabă morală şi socială, nu doar comercială sau politică. Dar nu se va fabrica peste noapte şi n-o să-i blestem eu pe ruşi că vor vrea să dea întâi naţiunii lor vaccinul”, a explicat Ion Țiriac pentru gsp.ro.

”Sperăm că și acest COVID încet-încet o să dispară. Eu cred foarte mult în vaccinul ăla rusesc. Nu sunt membru al niciunui partid, chiar dacă nimeni nu crede asta. Nici nu împart lucrurile în ruși, americani sau chinezi”, a mai spus Ion Țiriac.

Coronavirus în România, 24 august 2020. Rată uriașă de îmbolnăviri

Până astăzi, 24 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 79.330 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 35.517 pacienți au fost declarați vindecați și 9.574 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

825 de cazuri noi din 6.491 de teste efectuate

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 825 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 285 de persoane au fost reconfirmate pozitiv!

Citiți și:

Ion Țiriac, mesaj dur pentru Guvernul Orban! Ce l-a deranjat pe miliardar

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac coronavirus
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close