Antena 3 CNN Coronavirus Politicieni PNL, depistați pozitiv cu coronavirus. 102 persoane confirmate

Politicieni PNL, depistați pozitiv cu coronavirus. 102 persoane confirmate

Încă trei cazuri de coronavirus în România, numărul celor infectați ajungând la 102.

Politicieni PNL, depistați pozitiv cu coronavirus. 102 persoane confirmate
Sursa foto: Foto: pixabay.com
14 Mar 2020   •   15:51

Au fost confirmați pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19) deputatul PNL, Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea, și administratorul public Adrian David Nicolae.

Toți trei liberalii se află în izolare la domiciliu. Au participat la reuniunea BPN a PNL, la care a participat și senatorul Vergil Chițac, primul liberal confirmat cu coronavirus. Ieri nu au fost prezenți la reuniunea Biroului Executiv al PNL.

În România, astăzi au fost confirmate alte patru cazuri de coronavirus. În momentul transmiterii acestei știri, numărul celor infectați de COVID-19 a ajuns la 102. Șase pacienți sunt declarați vindecați și au fost externați.

De asemenea, tot astăzi a fost confirmat și primul deces al unui român din Italia, provocat de coronavirus.

Informația a fost transmisă de autoritățile italiene Ambasadei României la Roma și Consulatului General al României la Milano, a comunicat Ministerul de Externe.

Potrivit primarului comunei Borșa, din Maramureș, Sorin Timiș, e vorba despre o femeie de 80 de ani, care se afla în Italia pentru a o îngriji pe sora ei bolnavă de cancer.

„Sora ei a murit cu două zile înainte de cancer, iar ea a murit la spitalul din Monza, regiunea Lombardia”, a spus Sorin Timiș.

 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close