Antena 3 CNN Coronavirus Donald Trump a numit epidemia de coronavirus ”o farsă”, deși a ucis aproape 3.000 de oameni pe tot globul

Donald Trump a numit epidemia de coronavirus ”o farsă”, deși a ucis aproape 3.000 de oameni pe tot globul

Donald Trump a catalogat epidemia de coronavirus drept o „farsă”, în ciuda faptului că a omorât mai mult de 2.900 de oameni pe tot globul, printre care și un american din statul Washington.

Donald Trump a numit epidemia de coronavirus ”o farsă”, deși a ucis aproape 3.000 de oameni pe tot globul
Sursa foto: Agerpres/ EPA
01 Mar 2020   •   12:57

Președintele Statelor Unite a afirmat că politicile rivalilor săi din Partidul Democrat cu privire la imigrație a permis răspândirea coronavirusului în SUA, în ciuda faptului că democrații nu mai sunt la putere de patru ani, notează Mirror.

De asemenea, Trump și-a acuzat rivalii că „politizează coronavirusul” și îl folosește drept prilej să îl atace cu privire la măsurile luate pentru a stopa răspândirea noului virus.

Trump a numit criza coronavirusului „noua lor farsă”, după investigația privind ingerințele electorale ruse și procedura ce a vizat demiterea sa din fruntea SUA.

Până în prezent, 86.000 de persoane au fost infectate cu coronavirus în întreaga lume, iar numărul victimelor continuă să crească.

×
Subiecte în articol: Donald Trump coronavirus
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close