x close

Zeci de bucureşteni au încercat să-i păcălească pe poliţişti că se deplasează „în interes de serviciu”. Unii nici nu erau angajați

de S.T.    |    07 Apr 2020   •   17:04
Zeci de bucureşteni au încercat să-i păcălească pe poliţişti că se deplasează „în interes de serviciu”. Unii nici nu erau angajați Politia Romana/Facebook

20 de dosare penale având ca obiect infracţiunile de fals şi uz de fals au fost deschise în Capitală.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au întocmit 20 dosare penale pentru fals şi uz de fals sub semnătură privată, după ce au descoperit mai multe persoane care au prezentat adeverinţe de angajator false.

„În ultimele zile, în cadrul acţiunilor de verificare a măsurilor privind restricţionarea circulaţiei, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au întocmit 20 dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals şi uz de fals sub semnătură privată.

În fapt, in urma verificării documentelor prezentate, a unor adeverinţe emise de angajator, s-a stabilit că persoanele în cauză, fie aveau contractele de muncă suspendate, fie nu au fost niciodată angajaţi ai societăţilor respective”, a transmis Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unităţilor de parchet, urmând a se stabili modul în care persoanele respective au intrat în posesia adeverinţelor.

Poliţia Capitalei precizează că aceste acţiuni continuă.

Citeşte mai multe despre:

dosare penale fals adeverinta Politia Capitalei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati