Antena 3 CNN Coronavirus Eleva de 16 ani, din Timișoara, infectată cu coronavirus, s-a vindecat și va fi externată

Eleva de 16 ani, din Timișoara, infectată cu coronavirus, s-a vindecat și va fi externată

Eleva de 16 ani, din Timișoara, infectată cu coronavirus, s-a vindecat și va fi externată, au anunțat, astăzi, medicii Spitalului de Boli Infecțioase 'Victor Babeș' Timișoara.

Eleva de 16 ani, din Timișoara, infectată cu coronavirus, s-a vindecat și va fi externată
Sursa foto: stiri24plus.ro
08 Mar 2020   •   16:46

Eleva a ajuns la spital, în urmă cu câteva zile, după ce testele au arătat că a fost infectată cu coronavirus.

Tânăra a fost testată, după ce ar fi intrat în contact cu un băiat de 16 ani, infectat cu coronavirus la rândul său de la un unchi care s-a întors din Italia.

Ca și în cazul băiatului, testele au arătat că eleva de 16 ani nu mai este infectată cu COVID-19, motiv pentru care medicii au considerat că este vindecată și au decis să o externeze astăzi din Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie 'Dr. Victor Babeș' Timișoara.

Tot la Timișoara, medicii au finalizat testele celor 20 de persoane care ar fi intrat în contact cu o elevă și un bărbat, ambii din Hunedoara, infectați cu coronavirus, iar rezultatele au fost negative.

14 cazuri de infectare cu coronavirus, șapte români vindecați

În această după-amiază, medicii din București au descoperit că o femeie de 42 de ani, prietenă cu bărbatul de 49 de ani întors din Italia și confirmat cu coronavirus, este infectată cu COVID-19.

Astfel, numărul românior infectați cu coronavirus a ajuns la 14, însă dintre aceștia șapte s-au vindecat. Printre aceștia se numără și primul român infectat cu noul virus, respectiv tânărul de 25 de ani din Prigoria, județul Gorj.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close