Antena 3 CNN Coronavirus Eugen Tomac, liderul PMP, blocat în SUA din cauza situației provocate de coronavirus

Eugen Tomac, liderul PMP, blocat în SUA din cauza situației provocate de coronavirus

Eugen Tomac, liderul PMP, a anunțat că este "blocat între două lumi aflate în situație de urgență", din cauza COVID-19.

Eugen Tomac, liderul PMP, blocat în SUA din cauza situației provocate de coronavirus
Sursa foto: sursă foto: Facebook Eugen Tomac
15 Mar 2020   •   10:50

Tomac a explicat că a răspuns unei invitații lansate de Partidul Republican din SUA, iar în momentul în care a aterizat la Washington a fost anunțată instituirea stării de urgență, prin care au fost suspendate toate zborurile către Europa.

Șeful PMP a mai spus că încearcă să găsească o soluție, împreună cu cei care l-au invitat în SUA, pentru că vrea să se întoarcă cât mai repede în țară.

"Am plecat din țară acum două zile, când nu părea nimic să anunțe o stare de urgență în SUA. În timp ce aterizam la Washington, Casa Albă anunța stare de urgență pe întreg teritoriul SUA. După cum știți, au fost suspendate toate zborurile către Europa și la ora actuală aștept mai multe detalii pentru a putea găsi o soluție prin care să pot reveni cât mai rapid în țară.

Eu sunt invitat aici de Partidul Republicat la un eveniment care urma să se desfășoare la reședința președintelui SUA. Sunt în contact cu cei care m-au invitat și căutăm soluții astfel încât să mă pot întoarce în țară, îmi doresc să revin acasă. Urmăresc cu multă îngrijorare ce se întâmplă în Europa. Nu credeam că voi trăi momentul în care atât România, cât și SUA, se află în situație de urgență din cauza aceluiași motiv. Lucrurile au evoluat cu o viteză de neimaginat. E esențial să ținem cont de recomandările pe care le fac autoritățile", a explicat Eugen Tomac la Antena 3.

Eugen Tomac, liderul PMP, blocat în SUA din cauza situației provocate de coronavirus

 

×
Subiecte în articol: coronavirus eugen tomac
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close