Antena 3 CNN Coronavirus Israelul, Iordania şi Arabia Saudită îşi închid graniţele, după explozia cazurilor de coronavirus în regiune

Israelul, Iordania şi Arabia Saudită îşi închid graniţele, după explozia cazurilor de coronavirus în regiune

Israelul, Iordania şi Arabia Saudită îşi închid graniţele după ce numărul cazurilor în regiune a depăşit 8.600, cele mai multe provenind din Iran.

Israelul, Iordania şi Arabia Saudită îşi închid graniţele, după explozia cazurilor de coronavirus în regiune
Sursa foto: Foto: Pixabay
11 Mar 2020   •   12:50

Marţi Iranul a raportat peste 880 de noi cazuri într-o singură zi şi alte 54 de decese din cauza infecţiei cu coronavirus. Astfel numărul morţilor a ajuns la 291, scrie The Independent.

Arabia saudită şi-a închis graniţele maritime şi aeriene cu 14 ţări după ce alte 5 cazuri au fost confirmate pe teritoriul său, şi anume cu Bahrain, Egipt, Franţa, Germania, Irak, Italia, Kuweit, Liban, Oman, Spania, Coreea de Sud, Siria, Turcia şi Emiratele Arabe Unite.

Anterior, regatul şi-a închis graniţele terestre. Arabia Saudită are 20 de persoane infectate cu coronavirus.   

Doar cetăţenilor saudiţi li s-a permis să debarce din cele trei aeronave care venind de la Abu Dhabi au aterizat pe trei aeroporturi din Arabia Saudită - acestea  se aflau în aer la momentul autorităţilor din Arabia Saudită. 

Iordanul a anunţat de asemenea închiderea graniţelor cu Cisiordania ocupată şi a interzis călătoriile în Liban şi Siria.   

Israelul şi-a închis graniţele şi a anunţat că toţi cetăţenii care se întorc în ţară, indiderent de unde, sunt obligaţi să intre în carantină timp de 14 zile. 

Cetăţenii străini vor putea intra în ţară doar dacă dovedesc că au posibilitatea să se autoizoleze. 58 de cazuri de contaminare au fost confirmate în Israel.   
 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close