Antena 3 CNN Coronavirus Mai mulți pacienți vindecaţi de coronavirus s-au reinfectat. Medicii iau în calcul o mutaţie a virusului

Mai mulți pacienți vindecaţi de coronavirus s-au reinfectat. Medicii iau în calcul o mutaţie a virusului

Șase pacienți vindecaţi de coronavirus s-au întors în Spitalul Judeţean Sibiu după ce s-au reinfectat. O femeie de 49 de ani este în stare gravă, internată la ATI.

Mai mulți pacienți vindecaţi de coronavirus s-au reinfectat. Medicii iau în calcul o mutaţie a virusului
Sursa foto: Pixabay.com
03 Iul 2020   •   16:47

Sibienii au plecat perfect sănătoşi şi nu îşi explică cum virusul a ajuns din nou în corp. Medicii iau în calcul o mutaţie a virusului sau o scădere importantă a imunităţii pacientului.

Din interiorul spitalului pandemia este văzută ca având o evoluţie fără oprire. Temperaturile de vară nu par să diminueze pericolul infectării cu SARS COv 2.

Sibiul a fost desemnat una dintre cele mai sigure destinaţii turistice din Europa pe timp de pandemie de către Asociația European Best Destinations.

Alte 420 de cazuri de coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat vineri alte 420 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, numărul total ajungând la 28.166.

De asemenea, 21 de persoane au murit în ultimele 24 de ore, bilanţul deceselor ridicându-se la 1.708.

La ATI, în acest moment, sunt internaţi 224 de pacienţi.

O asistentă de la Institutul Marius Nasta, infectată cu coronavirus. Ce se întâmplă cu operaţiile care erau programate

Un caz de infectare cu coronavirus s-a înregistrat la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitală.

S-a întâmplat vineri, zi în care numărul cazurilor noi de infectare cu Sars CoV-2 a depăşit, din nou, 400 de persoane, potrivit bilanţului transmis de Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre o asistentă medicală din blocul operator al Institutului Marius Nasta din Bucureşti care a fost depistată pozitiv la infecția cu virusul SARS-CoV-2. În institut a fost declanșată ancheta epidemiologică.

×
Subiecte în articol: Sibiu coronavirus mutatie
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close