Antena 3 CNN Coronavirus Consternare în Anglia. Oficialii anunță cel puțin 10.000 de infectați cu coronavirus, mult peste ceea ce se anunțase anterior

Consternare în Anglia. Oficialii anunță cel puțin 10.000 de infectați cu coronavirus, mult peste ceea ce se anunțase anterior

Veste deloc bună din Anglia. Oficialii au anunțat, joi, că numărul celor infectați cu coronavirus a sărit de 10.000. Oficialii cer populației responsabilitate.

Consternare în Anglia. Oficialii anunță cel puțin 10.000 de infectați cu coronavirus, mult peste ceea ce se anunțase anterior
12 Mar 2020   •   20:08

Se complică situația și pentru Marea Britanie în ceea ce privește răspândirea noului coronavirus.

Într-o conferință de presă, susținută joi, 12 martie, oficialii au anunțat că numărul celor infectați cu coronavirus probabil a depășit 10.000, fiind cu mult peste cifra anunțată în zilele precedente.

Ca umare, autoritățile fac apel la populație să fie responsabilă și să respecte măsura autoizolării dacă prezintă simptome. Să îi protejeze astfel pe cei în vârstă sau cu o sănătate mai fragilă.

Recomandarea este să se păstreze o distanță de doi metri între oameni, iar autoizolare să nu fie mai scurtă de o săptămână, după care să sune la medic.

Toate școlile au primit interdicția de a organiza orice fel de călătorii în țară sau străinătate cu elevii.

Măsurile întră în vigpare de vineri, 13 martie.

Miercuri, 11 martie, secretarul de stat pentru Sănătate Publică din Marea Britanie a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie coronavirus
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close