Antena 3 CNN Coronavirus Mărturisiri tulburătoare ale unui bărbat infectat cu coronavirus: „Am tușit atât de tare că mă durea stomacul”

Mărturisiri tulburătoare ale unui bărbat infectat cu coronavirus: „Am tușit atât de tare că mă durea stomacul”

Un bărbat din Wuhan, diagnosticat cu coronavirus la jumătatea lunii ianuarie, a povestit că a petrecut trei săptămâni agonizante, cu simptome care se înrăutățeau de la o zi la alta, din cauza gripei noi.

Mărturisiri tulburătoare ale unui bărbat infectat cu coronavirus: „Am tușit atât de tare că mă durea stomacul”
Sursa foto: Pixabay
01 Mar 2020   •   09:24

Tiger Ye povestește că a început să se simtă rău pe 17 ianuarie, dar a pus simptomele sale pe seama unei răceli comune ori a unei gripe, scrie The Guardian.

După patru zile în care a luat medicamente de răceală, văzând că starea lui de sănătate nu se îmbunătățește, a mers la spitalul Tongji, unde s-a lovit starea de panică generală și și-a dat seama că ceva rău se întâmplă cu el.

”Când am ajuns la spital am văzut că era deja copleșit de pacienți”, a povestit el.

Părinții lui l-au dus apoi la un alt spital, unde medicii i-au spus că are ceva la plămâni și i-au prescris un tratament pe care să îl urmeze acasă.

O săptămână mai târziu, a început să dezvolte tuse și febră și a fost din nou la spital. Testele ulterioare au arătat că infecția s-a răspândit de-a lungul plămânilor, și a fost diagnosticat cu coronavirus.

„Am tușit atât de tare că mă durea stomacul și mă durea spatele”, a spus el, adăugând: „Am crezut că o să mor”.

Pe 29 ianuarie, fratele său mai mare și bunica, care l-au îngrijit, au fost și ei diagnosticați cu coronavirus iar cei trei au primit tratamente puternice anti-HIV.

Câteva zile mai târziu toți membrii familiei au început să se simtă mai bine.

 

×
Subiecte în articol: Wuhan coronavirus
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close