Antena 3 CNN Coronavirus Cel mai apreciat medic chinez avertizează: „Imunitatea la coronavirus nu oprește pandemia. Nu aşteptaţi până va fi prea târziu!

Cel mai apreciat medic chinez avertizează: „Imunitatea la coronavirus nu oprește pandemia. Nu aşteptaţi până va fi prea târziu!

Epidemiologul chinez Zhong Nanshan trage un semnal de alarmă cu privire la presupusa imunitate a oamenilor la coronavirus, după vindecare, în contextul în care Marea Britanie a adoptat, inițial, o strategie de combatere a pandemiei care ar fi presupus infectarea a 60% din populația tării.

Cel mai apreciat medic chinez avertizează: „Imunitatea la coronavirus nu oprește pandemia. Nu aşteptaţi până va fi prea târziu!
Sursa foto: Pixabay
19 Mar 2020   •   09:32

„Nu există nicio dovadă că oamenii pot dezvolta imunitate de lungă durată la coronavirus, în urma infectării”, a declarat reputatul specialist chinez în boli respiratorii Zhong Nanshan, scrie Daily Mail.

”Imunitatea colectivă nu rezolvă problema pentru că boala COVID 19 este extrem de contagioasă și letală”, a mai spus acesta.

”Cred că Europa se confruntă acum cu prima rundă a epidemiei şi ar trebui să ia măsuri proactive. Nu aşteptaţi până când va fi prea târziu”, a spus Zhong Nanshan.

 

×
Subiecte în articol: medic chinez coronavirus Zhong Nanshan
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close