Antena 3 CNN Coronavirus Ministrul Economiei: Sunt convins că vor fi măști suficiente pe piața din România

Ministrul Economiei: Sunt convins că vor fi măști suficiente pe piața din România

Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a afirmat, vineri, că este convins că, după data de 15 mai, atunci când se va ieși din starea de urgență, vor fi suficiente măști pe piața din România.

Ministrul Economiei: Sunt convins că vor fi măști suficiente pe piața din România
Sursa foto: pixabay
de S.T.    |    24 Apr 2020   •   19:50

„Deja se produc 350.000 de măşti într-o companie privată, alte 350.000 la Romarm, deci deja suntem la 700.000. Astăzi am avut bucuria să aud că se mai produc 200.000 de măşti într-o altă companie privată. La prima companie privată din Maramureş se mai instalează în zilele imediat următoare două linii de producţie, la Romarm în zilele imediat următoare încă o linie de producţie, deci deja avem peste un milion de măşti”, a spus Virgil Popescu, într-o intervenție la Digi24.

Ministrul Economiei a dat asigurări că până la data de 15 mai, atunci când se va ieși din starea de urgență, vor fi stocuri suficiente de măști.

„Sunt convins că, atât din producţia internă, cât şi, dacă va fi nevoie din import, şi cred că în prima perioadă va fi nevoie şi din import, vor fi măşti suficiente pe piaţa din România: în farmacii, în lanţuri de magazine”, a declarat Popescu.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: măşti coronavirus
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close