Antena 3 CNN Coronavirus Polițist de frontieră din Iași, infectat cu coronavirus, dosar penal după ce a mers în trei cluburi

Polițist de frontieră din Iași, infectat cu coronavirus, dosar penal după ce a mers în trei cluburi

Un ofițer de la Poliția de Frontieră, din Iași, care are coronavirus, este cercetat penal pentru zădărnicirea bolilor, din cauza faptului că a ascuns în fața reprezentanților Direcției de Sănătate Publică felul în care și-a petrecut noaptea.

Polițist de frontieră din Iași, infectat cu coronavirus, dosar penal după ce a mers în trei cluburi
Sursa foto: Pixabay
13 Mar 2020   •   18:15

Răzvan este ofițer în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iași, el a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID- 19. În momentul în care a fost întrebat cum și-a petrecut zilele dinainte, acesta a ascuns faptul că a mers în trei cluburi, doar cu puțin timp înainte de a aflat diagnosticul.

Conform ziaruldeiasi.ro, bărbatul de 38 de ani a participat la Varşovia la un eveniment profesional. Orașul nu era în zona galbenă sau roşie, care să impună interdicţii sau riscuri speciale pentru cei care călătoresc acolo, astfel încât, atunci când s-a întors în Iaşi nu a considerat că trebuie să declare nimic.

Surse din apropierea anchetei epidemiologice au declarat pentru sursa citată că cei de la DSP au identificat până acum 200 de persoane care au luat contact cu bărbatul infectat cu noul coronavirus.

×
Subiecte în articol: coronavirus Iași
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close