Antena 3 CNN Coronavirus Ce înseamnă „deplasare scurtă, lângă domiciliu”? Poliția Română răspunde: În jurul gospodăriei, casei, blocului!

Ce înseamnă „deplasare scurtă, lângă domiciliu”? Poliția Română răspunde: În jurul gospodăriei, casei, blocului!

Ordonanţa militară nr. 3 transmite că cetăţenii pot efectua deplasări scurte, lângă domiciliu, pentru desfășurarea de activități fizice individuale, în aer liber, cu excluderea oricărei forme de activitate sportivă colectivă.

Ce înseamnă „deplasare scurtă, lângă domiciliu”? Poliția Română răspunde: În jurul gospodăriei, casei, blocului!
Sursa foto: Politia Romana/Facebook
de S.T.    |    28 Mar 2020   •   19:44

Ce înseamnă „deplasare scurtă, lângă domiciliu”? Cei care fac jogging ar trebui să alerge doar în jurul blocului sau şi pe străzile alăturate? Care e distanţa maximă permisă?

Răspunsul Poliţiei Române: Activitățile fizice, sportive trebuie realizate în jurul domiciliului sau al locului în care cetățenii locuiesc în fapt, în jurul gospodăriei, casei, blocului și nu în parcuri, locuri de joacă, terenuri de sport, etc. De asemenea, reamintim că sunt interzise activitățile fizice colective.

Animalele de companie trebuie plimbate doar în jurul blocului sau proprietarii lor pot merge şi în parcurile din apropiere? Cât au voie să se îndepărteze de domiciliu?

Răspunsul Poliţiei Române: Plimbarea zilnică a animalelor de companie trebuie realizată în jurul domiciliului sau al locului în care cetățenii locuiesc în fapt, în jurul gospodăriei, casei, blocului și nu în parcuri, locuri de joacă, terenuri de sport.

Sursa: libertatea.ro

×
Subiecte în articol: ordonanta coronavirus
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close