Antena 3 Coronavirus Președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, soluții pentru criza COVID și criza post-pandemie

Președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, soluții pentru criza COVID și criza post-pandemie

de Redacția Antena 3    |    29 Iul 2020   •   20:55
Președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, soluții pentru criza COVID și criza post-pandemie
Sursa foto: Hepta

Președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, a vorbit la emisiunea "Academia de Sănătate" de la DCMedical.ro, despre volumul "Pandemia COVID-19 în România", lansat astăzi, 29 iulie 2020, și în care a explicat soluțiile găsite pentru criza COVID-19 și criza post-pandemie "care va afecta toate sectoarele societății".

Academicianul Ioan-Aurel Pop a anunțat că Secția de Științe Medicale a Academiei Române a depus "o muncă titanică și a reușit să reunească cercetările" despre pandemia COVID-19 în România și efectele acesteia într-un volum "în care se pronunță medici, sociologi, biologi, istorici, economiști și care, în cercetările lor, au găsit soluții parțiale pentru problemele cu care ne confruntăm".

"Salutăm cu mare căldură faptul că, prin eforturi conjugate, secția de Științe Medicale a coordonat acest volum care, credem, că va oferi și forurilor de decizie și opiniei publice românești soluții pentru ieșirea cât mai onorantă din criza medicală și pentru a ne putea confrunta onorabil cu ceea ce economiștii numesc ”criza post-pandemie” și care va afecta toate sectoarele societății", a declarat președintele Academiei, potrivit DCMedical.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close