Antena 3 CNN Coronavirus Primii doi pacienți infectați cu coronavirus, din Timișoara, au fost externați

Primii doi pacienți infectați cu coronavirus, din Timișoara, au fost externați

Primii doi pacienți infectați cu coronavirus, femeia de 38 ani și bărbatul de 47 ani din Timișoara, au fost externați. Ultimele teste făcute au ieșit negative.

Primii doi pacienți infectați cu coronavirus, din Timișoara, au fost externați
Sursa foto: Foto: pixabay.com
06 Mar 2020   •   16:48

Este vorba despre femeia de 38 de ani, care a venit în data de 20 februarie din Bergamo, Italia, cu avionul, dar şi de pasagerul care se afla lângă ea în avion, un bărbat de 47 de ani. Femeia a fost depistată în 28 februarie, iar bărbatul în data de 3 martie.

"Aceste persoane merg acasă, sunt vindecate. Au două teste negative. Restul familiei bărbatului se află în continuare în izolare. Femeia va merge tot acasă, am înțeles că locuiește singură", a spus Nelu Tătatu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, la Antena 3.

Până în momentul de față, opt persoane au fost confirmate cu noul virus COVID 19, ultimul caz fiind depistat în Olt. Este vorba de un bărbat de 51 ani, din Olt, care a călătorit din Italia în același autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava, fiind contact direct al acestuia. 

Virusul din China a afectat și adolescenți. O tânără, colegă de clasă a băiatului de 16 ani, confirmat cu coronavirus, se află internată la Spitalul Victor Babeș din Timișoara.

Primii doi pacienți infectați cu coronavirus, din Timișoara, au fost externați

×
Subiecte în articol: Timisoara coronavirus
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close