Antena 3 CNN Coronavirus Primul deces cauzat de coronavirus în Thailanda. Victima avea 35 de ani!

Primul deces cauzat de coronavirus în Thailanda. Victima avea 35 de ani!

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Thailanda, care inițial a fost diagnosticat cu febră dengue, a murit duminică din cauza infectării cu noul coronavirus din China.

Primul deces cauzat de coronavirus în Thailanda. Victima avea 35 de ani!
Sursa foto: Pexels.com
01 Mar 2020   •   13:59

Este vorba de primul deces din Thailanda cauzat de infecția cu COVID-19, au declarat, duminică, oficialii tailandezi.

Oficialii din domeniul sănătăţii au spus că bărbatul a lucrat în sectorul de vânzare cu amănuntul, unde a intrat în contact cu mulţi turişti în primele etape ale focarului.

„Acesta a fost un caz de transmisie locală, iar el a fost expus riscului pentru că avea expunere la turişti chinezi”, a spus Suwanchai Wattanayingcharoen, directorul general al Departamentului de Control al Bolilor, într-o conferinţă de presă.

Pacientul a fost internat pentru prima dată într-un spital privat pentru febră dengue pe 27 ianuarie. Ulterior a fost diagnosticat cu coronavirus şi transferat pe 5 februarie în centrul principal de tratament al guvernului, a precizat Suwanchai.

Începând cu luna ianuarie, Thailanda a înregistrat 42 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, 30 din cele în curs de recuperare şi 11 încă tratate în spitale, potrivit departamentului.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close