Antena 3 CNN Coronavirus Raed Arafat recomandă românilor să nu-şi cumpere concedii în străinătate la iarnă

Raed Arafat recomandă românilor să nu-şi cumpere concedii în străinătate la iarnă

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, i-a sfătuit pe cei care intenţionau să plece din ţară să nu îşi facă planuri.

Raed Arafat recomandă românilor să nu-şi cumpere concedii în străinătate la iarnă
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    14 Oct 2020   •   22:32

Raed Arafat declară că nu i-ar sfătui pe români să îşi cumpere concedii în străinătate din cauza lipsei de predictibilitate.

”Vă spun foarte direct şi sincer: hai să ne uităm care e situaţia, nimeni nu ştie ce va fi într-o lună, două, trei. Nimeni. 

Deci riscul este să-ţi iei bilet, să plăteşti banii şi în final să nu ajungi acolo, cine doreşte să facă ceva mai bine rămâne în ţară şi organizează în ţară, să putem ce putem organiza, dar riscul de a face planuri cu plecat în alte ţări este unul semnificativ, fiecare face cum crede, dar trebuie să înţeleagă că există şi riscul ca ţara respectivă să impună restricţii, nu neapărat România, şi să nu poată să ajungă”, a spus Raed Arafat.

Coronavirus în România, 14 octombrie 2020. Încă un record negativ. Țara noastră a depășit 4.000 de infectări în numai 24 de ore

Noile cazuri de coronavirus au depășit în România, în ultimele 24 de ore, 4.000. Sunt 66 de decese noi și 686 persoane internate la ATI. Capitala conduce la numărul de infectări, iar rata de infectare a ajuns la 2,82.

Până miercuri, 14 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 164.477 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19).

Citiți și: Crăciun și Revelion în izolare? Arafat: "O spun acum, cu toată răspunderea. Asta e realitatea"

×
Subiecte în articol: Raed Arafat concedii coronavirus
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close