Antena 3 CNN Coronavirus Sute de rău-platnici din Galați vor fi rebranșați la apă, măsură împotriva coronavirus

Sute de rău-platnici din Galați vor fi rebranșați la apă, măsură împotriva coronavirus

Primăria Galați a hotărât să rebranșeze la rețeaua de apă sute de imobile din oraș ca o măsură împotriva coronavirus. Astfel, sute de rău-platnici vor avea, din nou, apă la robinet, în ciuda datoriilor de peste 10 milioane de lei.

Sute de rău-platnici din Galați vor fi rebranșați la apă, măsură împotriva coronavirus
Sursa foto: Pixabay.com
10 Mar 2020   •   22:14

Decizia de rebranșase a rău-platnicilor din Galați a fost luată în cadrul Comitetului Local pentru Situații de Urgență și va fi pusă în practică de angajații Primăriei, cu fonduri din bugetul local.

Potrivit Mediafax, unii dintre oameni nu au apă la robinet de ani de zile din cauza datoriilor uriașe, însă acum vor fi rebranșați pentru a le permite respectarea condițiilor de igienă.

"Am decis să le dăm apă, ei au datorii, de aceea nu beneficiază de acest serviciu. Sunt datorii mari, totuși sănătatea oamenilor este mult mai importantă. Am decis să alocăm din fondul de rezervă resursele necesare pentru rebranșarea celor aproximativ 200 de familii cărora le-a fost sistată alimentarea cu apă curentă din cauza datoriilor", a declarat Ionuț Pucheanu, primarul orașului Galați.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close