Antena 3 CNN Coronavirus Încă 13 români au murit din cauza COVID-19. Horațiu Moldovan: „Ăsta e motivul pentru care apare brusc această cifră care impresionează”

Încă 13 români au murit din cauza COVID-19. Horațiu Moldovan: „Ăsta e motivul pentru care apare brusc această cifră care impresionează”

Încă 13 persoane infectate cu coronavirus şi aflate în Spitalul Judeţean Suceava au murit. Secretarul de stat Horațiu Moldovan a explicat faptul că decesele au avut loc în ultimele zile, iar acum au venit rezultatele.

Încă 13 români au murit din cauza COVID-19. Horațiu Moldovan: „Ăsta e motivul pentru care apare brusc această cifră care impresionează”
de S.T.    |    30 Mar 2020   •   22:31

„Este vorba de decese care s-au petrecut în ultimele zile. Ăsta e motivul pentru care apare brusc această cifră care impresionează.

Nu înseamnă că aceste decese s-au petrecut astăzi”, a spus Horațiu Moldovan, luni seară, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Moldovan a explicat că a fost nevoie de atât de mult timp deoarece numărul testărilor la spitalul focar de la Suceava a fost foarte mare.

Întrebat dacă între cei 13 morți sunt și cadre medicale, Moldovan a spus că nu are această informație la acest moment.

Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus, toate internate la Spitalul Județean Suceava.

Toate cele 13 persoane cu vârste cuprinse între 40 și 80 de ani au fost internate în Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Oamenii erau internați în mai multe secții: nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie.

Numărul deceselor în România din cauza coronavirusului ajunge la 65.

×
Subiecte în articol: Suceava Horațiu Moldovan coronavirus
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close