x close

Încă patru români confirmați cu COVID-19 au murit în străinătate

de S.T.    |    10 Apr 2020   •   14:22
Încă patru români confirmați cu COVID-19 au murit în străinătate Hepta

Încă patru români confirmați cu COVID-19 au murit în străinătate, numărul deceselor înregistrate în dispora ajungând la 42.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat vineri că 42 de români confirmați cu noul coronavirus au murit în străinătate, cu 4 mai mulți decât numărul anunțat joi.

În total, potrivit autorităților, în diapora sunt 684 de cetățeni români confirmați cu COVID-19.

„În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, 684 de cetățeni români sunt în continuare confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 418 în Italia, 196 în Spania, 17 în Franța, 9 în Germania, 32 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 2 în Austria, 2 în Belgia și câte unul în Argentina, Irlanda, Luxemburg și Suedia. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 42 de cetățeni români aflați în străinătate, 13 în Italia, 8 în Franța, 11 în Marea Britanie, 6 în Spania, 2 în Germania, unul în Belgia și unul în Suedia, au decedat”, au anunțat reprezentanții GCS.

Conform acestora, cetățenii români confirmați cu noul coronavirus în Tunisia și Indonezia au fost declarați vindecați.

Citeşte mai multe despre:

romani coronavirus
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati