Scandal la Spitalul Victor Babeș din Timișoara. Rudele băiatului confirmat cu coronavirus, oprite de Poliție

de L.D.    |    05 Mar 2020   •   08:20
Scandal la Spitalul Victor Babeș din Timișoara. Rudele băiatului confirmat cu coronavirus, oprite de Poliție

Rudele adolescentului de 16 ani, infectat cu coronavirus, au fost oprite de Poliție, în această dimineață, la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, după ce au vrut să intre în spital pentru a vedea cum se simte băiatul.

La Spitalul Victor Babes a fost scandal în dimineața aceasta. Rudele copilului confirmat ieri cu noul coronavirus au mers la spital unde au dorit să intre la acesta pentru a vedea cu se simte.

În momentul în care angajații spitalului le-au explicat că adolescentul este izolat și nu poate primi vizitatori, rudele, de etnie romă, au pornit scandalul. A fost nevoie chiar de intervenția poliției pentru a calma spiritele. 

Astăzi, cursurile la clasa unde învață adolescentul au fost suspendate.

Băiatul a fost confirmat ieri cu coronavirus, fiind al cincilea pacient infectat din România. Acesta este unul dintre contacții bărbatului de 47 de ani, din Timișoara, care a fost depistat pozitiv în cursul zilei de marți. Mai precis, este nepotul acestuia în vârstă de 16 ani.

După ce ieri testele în cazul băiatului de 16 ani au ieşit pozitive la coronavirus, acesta a fost preluat cu izoleta de paramedicii SMURD şi transportat la Spitalul de Boli Infecţioase.

Parteneri
x close