Antena 3 CNN Coronavirus Claudiu și Nicoleta, doi soți care lucrează voluntari la SMURD: "Sunt fabuloși și merită din plin să fie cunoscuți”

Claudiu și Nicoleta, doi soți care lucrează voluntari la SMURD: "Sunt fabuloși și merită din plin să fie cunoscuți”

Un mesaj emoționant a fost publicat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne. Aceștia au făcut cunoscută povestea a doi soți care lucrează gratuit ca voluntari SMURD, deși au 3 copii acasă și o afacere proprie de administrat. Cei doi nu au lipsit nicio tură, din Ianuarie și până acum.

Claudiu și Nicoleta, doi soți care lucrează voluntari la SMURD: "Sunt fabuloși și merită din plin să fie cunoscuți”
de Mia Lungu    |    03 Noi 2020   •   15:15

Claudiu și Nicoleta, soț și soție, sunt doi români care își donează o mare parte din timp către serviciul de Urgență SMURD și își doresc ca și cei 3 copii ai lor să ajungă să facă voluntariat când vor crește. M.A.I. a publicat povestea lor, împreună cu un mesaj de mulțumire pentru eforturile celor doi.

Din luna ianuarie, deși au o viață încărcată, cu trei copii minori și o afacere de administrat, cei doi soți nu au lipsit nicio tură de pe ambulanțele SMURD

"Sunt fabuloși... ABSOLUT FABULOȘI!
Ei sunt Claudiu și Nicoleta, soț și soție, și merită din plin să fie cunoscuți și apreciați de fiecare dintre noi. Din luna ianuarie, deși au o viață încărcată, cu trei copii minori și o afacere de administrat, cei doi soți nu au lipsit nicio tură de pe ambulanțele SMURD.
Și fac asta VOLUNTAR, din timpul lor liber, cu un singur scop: SĂ AJUTE! " au scris cei de la Ministerului Afacerilor Interne pe Facebook.

Sunt fabuloși... ABSOLUT FABULOȘI! Ei sunt Claudiu și Nicoleta, soț și soție, și merită din plin să fie cunoscuți și...

Posted by Ministerul Afacerilor Interne, Romania on Monday, 2 November 2020

M.A.I. : În fața Dumneavoastră, Doamnă și Domnule, ne înclinăm cu respect și reiterăm: Sunteți fabuloși... ABSOLUT FABULOȘI! Vă mulțumim că existați!

"Nu a fost deloc o perioadă ușoară, pentru că, pe lângă afacerea personală pe care o aveau de administrat, cei doi au și trei copii, doi băieți și o fată.
Însă copiii au înțeles de ce lipsesc părinții de acasă în timpul lor liber. 
- Știu că mergeți la curs să învățați să salvați vieți, le spunea Alexandru, băiatul cel mare, atunci când îl rugau să aibă grijă de frații lui până când se întorc."

Cei doi și-au dorit să lucreze în același loc, astfel că, din luna ianuarie, încadrează cele două ambulanțe de la subunitatea din Fundeni.

"Ei sunt Claudiu și Nicoleta și au un singur vis: ca atunci când copiii lor vor crește, să devină și ei voluntari SMURD.
Așa îi educă de pe-acum, asta le insuflă. Este felul lor de a transmite mai departe această dorință puternică de a fi aproape de oameni și de a ajuta necondiționat.  Noi suntem convinși că exemplul valoros pe care îl oferă copiilor lor, dar și tuturor celor care îi cunosc, are forța de a motiva și de a schimba."

×
Subiecte în articol: SMURD Voluntari
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close