Antena 3 CNN Coronavirus Marcel Ciolacu: Ridicarea restricțiilor ar putea duce la mai multe decese

Marcel Ciolacu: Ridicarea restricțiilor ar putea duce la mai multe decese

Marcel Ciolacu spune că prelungirea stării de urgenţă "fără o minimă garanţie" că vor fi luate măsurile corecte şi necesare pentru prevenirea unui dezastru economic "ar fi o inconştienţă totală".

Marcel Ciolacu: Ridicarea restricțiilor ar putea duce la mai multe decese
Sursa foto: Hepta
de S.T.    |    14 Apr 2020   •   18:51

„PSD va alege o soluție responsabilă” susține acesta. Votul urmează să fie dat de Parlament într-o ședință programată joi, de la ora 12.

„Suntem în fața unei dileme în care trebuie să cântărim cu mare atenție toate consecințele care se pot produce la nivelul cetățeanului. Avem un guvern care a abuzat și i-a forțat pe cetățeni să se închidă în case fără a face nimic clar pentru sprijinirea economie și limitarea transmiterii virusului. Pe de altă parte avem siguranța și sănătate cetățenilor.

A vota împotriva prelungirii stării de urgență înseamnă practic ridicarea restricțiilor impuse. Există un risc real ca ridicarea restricților să accelereze transmiterea virusului care ar putea duce la mai multe decese. E un risc enorm pe care nu îl putem ignora.(...)

Vom fi puși în situația de a alege între două rele. Să ținem lumea în casă pentru că Guvernul nu testează și să continue declinul economic sau să respingem decretul și să ne confruntăm cu o problemă medicală.

PSD va alege o soluție responsabilă”, anunță președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close