Antena 3 CNN Coronavirus Atenţionarea primarului Timişoarei: „Păziţi-vă, oameni buni! Au venit grupuri de infractori”

Atenţionarea primarului Timişoarei: „Păziţi-vă, oameni buni! Au venit grupuri de infractori”

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, i-a avertizat pe cetăţenii din oraş să fie atenţi, pentru că au venit în țară infractori.

Atenţionarea primarului Timişoarei: „Păziţi-vă, oameni buni! Au venit grupuri de infractori”
Sursa foto: Nicolae Robu/Facebook
de S.T.    |    27 Mar 2020   •   17:43

„Au venit în ţară, alături de compatrioţi de-ai noştri demni de tot respectul, şi indivizi care nu sunt demni de acest respect. Au venit indivizi care nu s-au ocupat cu lucruri legale pe unde au fost.

Şi acum, aici, nu au din ce trăi. Au existat diverse grupuri de infractori care au furat şi au înşelat în fel şi chip prin diverse ţări. Ne-au făcut şi o imagine foarte negativă, nouă românilor.

Aceştia s-au întors, sunt aici, îi și vedem, îi remarcăm uşor. Astăzi, am văzut din maşină cel puţin trei la care sunt convins că nu mă înşel. (...)

Deja au început jafurile, păziţi-vă oameni buni! Aveți grijă! Aceste personaje nu au din ce să trăiască şi pe măsură ce trece timpul, probabil că îşi consumă tot ce au agonisit acolo şi vor deveni un pericol în societatea noastră.

Nu numai Covid-19 este un pericol, avem şi persoane care sunt periculoase. Vă rog să vă luaţi toate măsurile de protecţie vizavi de astfel de persoane”, a transmis Nicolae Robu.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close