Antena 3 Coronavirus Turiștii care merg la mare se pot vaccina fără programare, doar cu buletinul

Turiștii care merg la mare se pot vaccina fără programare, doar cu buletinul

de Andreea Cigolea    |    29 Apr 2021   •   14:18
Turiștii care merg la mare se pot vaccina fără programare, doar cu buletinul

Turiștii care merg în minivacanța de Paști la mare se pot vaccina fără programare, doar cu buletinul, anunță Prefectura Constanța.

Turiștii care vor merge pe litoral în perioada 30 aprilie 3 mai au două fluxuri de vaccinare dedicate la dispoziție în centrul din Pavilionul Expozițional Constanța, fără o programare prealabilă.

Turiștii fie vor putea face rapelul, fie vor putea face prima doză a vaccinului, urmând ca rapelul să îl primească la un centru din județul de reședință.

Vaccinul folosit pentru imunizare, la prima doză, este cel dezvoltat de Pfizer - BioNTech, iar persoanele care vor face rapelul vor primi o doză din vaccinul cu care au început schema de imunizare.

În acest moment, județul Constanța are 56 de fluxuri în 16 centre de vaccinare, 34 dintre fluxuri aflându-se în cel mai mare centru regional, cel organizat în Pavilionul Expozițional Constanța. Aici, zilnic, se pot vaccina până la 2.800 de persoane. La momentul de față, în județul Constanța s-au efectuat 231.004 doze.

Primul centru drive-through din Capitală

Zeci de mașini s-au așezat la coadă la primul centru de vaccinare drive-through din Capitală, care a fost inaugurat chiar în această dimineață.

S-a dat startul la centrul de vaccinare drive-thru din Piața Constituției. Oamenii pot merge să se imunizeze fără programare, direct din maşină. Vaccinarea se face cu serul produs de Pfizer, iar doritorii trebuie să prezinte un document de identitate şi să completeze un chestionar.

Centrul este deschis până la ora 8 seara, iar autoritățile se așteaptă să administreze câte 400 de doze, zilnic. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close